Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
Digitalni svet 1 u užem izboru Belma
Уџбеник Дигитални свет 1 ушао је у ужи избор за престижну награду  BELMA 2021 (Best Europеan Learning Materials Awards)🍀🙌
Држите нам палчеве и придружите се бесплатном вебинару на којем ће аутори наших уџбеника представити уџбенике Дигитални свет за 1. и 2. разред. >>>
Besplatni vebinar: Digitalni svet 1 i 2
četvrtak, 12. avgust 2021. Besplatni vebinar: Digitalni svet 1 i 2

С великим задовољством вас обавештавамо да је издавачка кућа Вулкан знање, са истим ауторским тимом, за школску 2021/22. припремила уџбеник Дигитални свет за други разред основне школе. Поред штампаног уџбеника у припреми је и дигитални уџбеник Дигитални свет за други разред основне школе. За учитеље су у изради и годишњи и оперативни план као и дневне припреме које прате фонд од 36 часова.

Пријавите се за вебинар током којег ћемо представити концепт уџбеника за 1. и 2. разред, као и дигитални уџбеник. Свим учесницима послаћемо уверење о присуству. Изаберите један од понуђених термина:

 

ЧЕТВРТАК 19. август 2021, у 16:00 часова, prijava na linku

УТОРАК 24. август 2021, у 18:00 часова, prijava na linku

ПОНЕДЕЉАК, 30. август 2021, у 16:00 часова, prijava na linku

 

Пријављени учесници добијају линк за приступ вебинару помоћу којег се, без нужног инсталирања апликације, прати вебинар са било ког уређаја. 

>>>
Дигiтално образовање 2021 | Предавање Вулкан знања

Поштовани,

 

Као сребрни партнер конференције „Дигитално образовање 2021“, одазвали смо се позиву Центра за образовне технологије на западном Балкану, учешћем у оквиру предавања акредитованог стручног скупа. Представићемо нашу платформу за дигиталне уџбенике, јединствену подршку у организовању дигиталне наставе. 

 

Предавање „Савремени дигитални уџбеници – Вулкан знање за најбоље образовање“, Божана Мирков уредница Вулкан знања, одржаће се у суботу 10. априла у 11.45.

А Г Е Н Д А

 

Конференција „Дигитално образовање 2021“ је бесплатни акредитовани стручни скуп у организацији Центра за образовне технологије на западном Балкану који ће се одржати путем интернета 8−10. априла 2021. године. Конференција је намењена наставницима разредне и предметне наставе у основним и средњим школама, васпитачима у предшколским установама, као и свим запосленим у образовању.

 

 

>>>
Ликовна култура 7 и 8 | Бесплатни вебинар

Поштовани наставници ликовне културе,

 

Уколико нисте били у могућности да присуствујете нашим првим вебинарима, придружите се презентацији уџбеника  за ликовну културу током које ћемо, поред штампаних уџбеника за 7. и 8. разред, представити и дигиталне уџбенике ликовну културу.

 

Snimak vebinara održanog 25.03.2021, možete pogledati на линку

 

Уџбеници ликовне културе од 5. до 8. разреда омогућавају предавачу да у фокусу извођења наставе буду активности ученика. Својим садржајем и дидактичком апаратуром ови уџбеници доприносе стицању знања кроз дијалог и активно учествовање у настави. 

>>>
Стручни скуп за директоре школа | Фрушка гора, „Фрушке терме“ НОВИ ТЕРМИН

Поштоване директорке и директори, 

Обавештавамо вас да ће се стручни скуп под називом „Школски систем пред изазовом − улога директора“, одржати у новом термину од 22. до 24. априла 2021. у хотелу „Фрушке терме“ на Фрушкој гори. Стручни скуп је акредитовао Завод за унапређивање образовања и васпитања. 

 

Искористите прилику да присуствујете стручним и корисним предавањима у пријатном окружењу − прве терме у Србији, етно ресторан, Бања Врдник.

Пријављени учесници за термин у марту који је одложен аутоматски су пријављени за нови термин. 

 

Током трајања скупа биће испоштоване све препоручене мере превенције ширења вируса ковид 19. У затвореном простору обезбедили смо прописану удаљеност међу учесницима од најмање 2 метра, уз обавезно ношење маски. Бринући о вашој безбедности, поред радног материјала, спремили смо за вас заштитне маске и дезинфекциона средства.

 

За све додатне информације стојимо вам на располагању.

Контакт особа: Александра Вељовић
Телефон: 011/7456029
Мобилни: 062/8005654
Имејл:  
strucniskup@vulkanznanje.rs

 

>>>
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>